LAVERA RTĚNKA - PINK FUCHSIA


Po recenzi pudru vám přináším i další produkt značky Lavera a řekla bych, že pro vás i více zajímavější. Tedy hlavně pro milovnice rtěnek, ale radost udělám i ženám, které používají přírodní kosmetiku a především tu dekorativní.


Barevná škála rtěnek je široká. Najdete v ní jak přirozené nude, tak i rudou klasiku, ale i  velmi zajímavé a unikátní odstíny. Věřím, že každá žena si najde tu svoji favoritku.


Mě na první pohled zaujal odstín Pink Fuchsia, protože tohle je moje barva. Něco mezi růžovou a fialovou se studeným podtónem lehce do modra. Jsou to odstíny, které unosím celoročně k jakémukoliv líčení, a nebo jen s řasenkou. A jsem nadšená.


Podpoří zlatavé tóny podzimu. Rozparádí letní párty. Probudí písně jara. V zimě dodá jiskru popelavému líčení a z ledové královny udělá princeznu.


Na rtech je neskutečně příjemná, nerozpíjí se a jedním tahem nanesete barvu celistvě na celé rty. Během dne rtům dodá ochranu a potřebnou péči. A navíc zařídí, že jsou středobodem vašeho líčení, protože vaše rty jsou s ní neodolatelné.


V reprezentativním stavu rtěnka vydrží cca 4-5 hodin i s jídlem a pitím. Pak se začne pozvolna vytrácet. Nejvýrazněji  ze středu rtů a po cca 6-7 hodinách vám na rtech zůstávají jen kontury kolem rtů. Na intenzitě slábne postupně, takže i když rtěnka vymizí není to nic nechutného, protože vám zanechá jemný narůžovělý nádech.


Mile mě překvapila nejen příjemná parfemace, ale i výdrž téhle přírodní rtěnky. K dostání je na eshopu Organictime.cz za 179 Kč. Gramáž rtěnky je 4,5 g. 



Za poslední dobu se stala velkou favoritkou, a to nejen mojí, ale i mého okolí. Vždy když si ji dám, tak slyším samou chválu i od cizím lidí. Prostě je to můj miláček a doufám, že časem ji přibude další ségra.




Máte doma nějaký odstín Lavera rtěnky? A jaký je váš celoroční odstín?



Vaše Hevi





Rtěnku jsem dostala k recenzi zdarma od zastoupení značky Lavera.

Komentáře

  1. Rtěnku od Lavery doma ještě nemám, ale po téhle recenzi musím mít ♥ Jestli vydrží takhle dlouho i s jídlem a pitím, tak to klobouk dolů, to neumějí ani "drogérkové" rtěnky :) Odstín ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je parádní barva, moc ti sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Rtěnku od Lavery doma nemám, ale máš pěkný odstín. Líbí se mi výdrž rtěnky, ta je na přírodní kosmetiku fakt super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Za poslední dobu zjišťuji, že výdrž přírodních rtěnek je mnohem lepší než u těch drogékových.

      Vymazat
  4. Wow, ta má nádherný odstín. :)

    OdpovědětVymazat
  5. To je přesně ta barva, kterou miluju! A klidně bych ji šmrncla ještě víc do fialkova. Je ale nááááádherná a moc ti sluší! :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  6. Je nádherná a tobě moc sluší, krásné fotky :-)

    OdpovědětVymazat
  7. S přírodní rtěnkou zatím žádné osobní zkušenosti bohužel nemám, ale doufám, že se to brzy změní, protože tato od značky Lavera mě opravdu hodně zaujala a to především moc hezkým odstínem a výdrží :) Líbí se mi i tvé líčení, kde máš červené linky!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Určitě ji zkus je skvělá. A co se týká líčení, tak je to mé nejoblíbenější líčení se rtěnkou.

      Vymazat
  8. Líčení jsou krásné, odstín je taky super. Osobně s ní zkušenost bohužel nemám :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  9. Musím se přiznat, že občas tady u tebe na blogu čerpám takovou pozitivní energii. Jen se zakoukám na ty tvé povedené fotografie a hned mám i lepší náladu :-) Tvůj blog je vážně moc super a díky jednoduchému slovíčku wormake na něj vždy rychle najedu a kochám se. :-)
    Článek opět super jako vždy :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, za krásná slova, která momentálně potěšila na srdíčku mě.

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)