NETRADIČNÍ VALENTÝNSKÉ LÍČENÍ


Je únor a to zvěstí jediné, že se blíží svatý Valentýn. Svatý Valentýn se nese v duchu romantiky, něžnosti a lásky. A každá znás se snaží tomuto stylu přiblížit i svým líčení. Jemné růžovo-hnědé klasické kouřovky, které jsou doplněny rudou a nebo růžovou rtěnkou vídám v tento den často. A neříkám, že jsem tohle líčení nevětrala také, to bych vám lhala. Ale letos jsem se rozhodla jít proti proudu a vsadit na trošku netradiční líčení. Kdo říká, že valentýnské líčení musí být jen jemné a růžové. Svému líčení poroučíte jen vy sami.


Když už netradičně tak je k tomu zapotřebí i netradiční paletka, kterou by asi na Valentýna vytáhla málokterá žena. Já jsem pro líčení vybrala paletku Smoky od Urban Decay. Ačkoliv na první pohled je paletka plná tmavých odstínů, takže očekáváte spíše tmavší líčení, tak to tak být nemusí.


Ačkoliv i dnešní líčení se na první pohled zdá tmavší. Opak je pravdou, stačí když mrknete a necháte problesknout odstíny růžové se zlatou a iluze tmavšího líčení je pryč. Mě osobně se tmavší líčení líbí, ale ne vždy se k dané situaci hodí. A prozářené pohyblivé víčko světlými stíny, které v ohybu a na spodní lince doplní tmavší stín je vhodnou volbou.


Na začátek trošku té klasiky (bez které to nejde) v podobě tělové stínu Combust do ohybu víčka a na něj ještě vrstvím hnědý stín Whiskey. Pak se zaměřím na vnitřní koutek a pohyblivé víčko, které celé zahalím metalickým růžový stínem High. Malým plochým štětcem vrstvím zlatý stín Dirtysweet, kterým překryji růžový stín, ale jen od půlky pohyblivého víčka až těsně k ohybu. A v poslední řadě malým kulatým štětcem a černým stínem Black Market ostře zvýrazním spodní linii řas a ohyb víčka. Do ruky ještě beru chlupáče a stíny mezi sebou trošku rozblendím.


A sladká tečka nakonec v podobě rudých rtů. Essence Matt lipglos v odstínu 05 Simply be an icon.

_________________________

Jak se vám líčení líbí? Myslíte, že je vhodné na valentýnskou večeři?


Vaše Hevi


Komentáře

  1. veľmi pekné líčenie :) ja som robila na blogu podobné :) a tiež som nevsadila na ružové sladučké tiene,ale takéto béžovo hnedé spolu s červenými perami :) podľa mňa to je super na Valentína :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dívala jsem se moc pěkné líčení :-) A to srdíčko to pěkně oživí :-)

      Vymazat
  2. Moc hezké. určitě se to na valentýnskou večeři hodí. A barva rtěnky je top.
    Narozeninová giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Líčenie je krásne, jemné a sexy :) Hodí sa na sviatok lásky.

    Flung out of space

    OdpovědětVymazat
  4. Já si myslím, že se k Valentýnovi hodí, skvěle si se nalíčila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Líčení je krásné, na Valentýna naprostý ideál :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezký, výrazné rtěnky ti hodně sluší, stejně jako stíny, které ti oči pěkně otevřely :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já myslím, že se hodí skvěle. Jemné oči a výraznější rtěnka. Nepůsobí to přeplácaně a rtěnka celkový dojem krásně podtrhuje :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné líčení. Líbí se mi, jak ti hezky vyniknout oči.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)